söndag 3 maj 2009

Valkampanjsledare, kanditat, nu är det allvar....

Jag har bestämt mig. Jag vill möta människor varje dag. Lyssna på deras behov, drömmar och önskningar. Förvalta behovet och förändra verkligheten. Där vill jag vara med! Och nu börjar min resa - det som inom politiken kallas personvalskampanj! Allt ska planeras, vem är jag, vilka och vem ska jag besöka, vem är min målgrupp, vilka frågor ska jag förmedla, hur ska jag profilera mig, min blogg, mitt budskap, min framtoning, ja allt ska minutiöst kartläggas. Och mitt i allt detta får jag inte och VILL jag inte glömma bort mig själv!

Politisk korrekthet är viktigt att förmedla, men jag är inte alltid politiskt korrekt. Och det är okej! Jag kan förmedla budskap, lyssna, förstå verkligheten, förändra och tänka ändå! Jag vill att det ska hända något. I min värld är ord bara ord och handling bara handling, men när ord och handling möts och förenas i en härlig harmoni - DÅ händer det nått i mig! Då händer det något på riktigt...

Jag gillar inte alltid (ibland är det nödvändigt) tråkiga korrekta styrelsemöten. Jag tror att det kan födas mycket genom inkorrekthet - vi behöver inte krypa in i den socialistiska lådan -alla passar inte där. Och det gäller inte bara skolväsendet, det gäller även styrelsemötet. Ibland är det viktigt för att få "knyta ihop" mötet, men mellan start och mål kan det hända mycket om vi bara låter oss människor få vara just människor. É du mä?!

Men nu börjar jag min resa in i politiken på riktigt! Kanditatskola, kanditatkontrakt, kanditatlistor, kanditatprogram etc. HELT UNDERBART! Ska bli en rolig resa och du ska få veta allt!!

Jag ska börja göra min folder nu. Hemläxan jag fått är att skriva texten och hitta en fotograf. Fotografen är hittat, texterna påbörjade. Allt ska vara klart till på fredag.
Vem som ger mig hemläxan? Ja, det är min valkampanjsledare, Azadeh Pendari. Hon leder mig med ros, piska och omtanke! Jag är så stolt över henne! Tänkte förresten överraska Azza, som jag kallar henne, till på fredag så hon blir stolt över mig!

//Rebecka

2 kommentarer:

  1. Tack Mathias, Det kommer verkligen att behövas! Detta är ju en ny marknad för mig, så vägen känns verkligen spännande...
    Kram o Karma
    //Rebecka

    SvaraRadera